Despre noi

Ildoro Trade a fost infiintata in anul 2004 si produce var si carbuni pentru gratar (mangal). Are capital 100% romanesc si inca de la inceput si-a propus sa multumeasca toti clientii si colaboratorii sai.

 

Prin domeniile in care activam, dorim sa oferim clientilor nostri produse autentice care au un rol foarte important in sanatatea noastra, produsele noastre avand o multime de beneficii, datorita calitatii si diverselor domenii in care pot fi folosite.
Promitem sa fim intotdeauna in pas cu cerintele si tendintele actuale ale colaboratorilor, astfel incat sa ne mentinem relatiile cladite in timp. Speram ca odata cu evolutia pietelor, sa progresam impreuna si sa ne mentinem printre primii indiferent de perioadele si conditiile prin care trecem.

 

Suntem deschisi pentru diverse colaborari atat timp cat ne incadram in conduitele firmei noastre si a principiilor infiripate de-a lungul timpului. Succesul de pana acum se datoreaza seriozitatii, promptitudinii si profesionalismului intregii echipe.

 

Va asteptam !

 

Cu stima,

Echipa Ildoro Trade.